access consciousness – bars

Aan het begin van de zomer 2018 ben ik in aanraking gekomen met Acces Consciousness. Iets met creëren, energie en vragen stellen…… Beetje vaag voor mij, maar toch was er aantrekking. Ik ben filmpjes gaan kijken van Merlijn Wolsink en Dr Dain Heer, één van de grondleggers van Access Consciousness. Hij heeft ook het boek ‘Being You, Changing the World’ geschreven. Een boek dat mijn kijk op het leven heeft veranderd.

In september heb ik mijn eerste Access Bars Class gevolgd bij Renée en Merlijn in Dordrecht. Ik heb zoveel rust in mijn kop gekregen door Bars. Ik slaap beter, ik functioneer beter doordat ik meer energie heb. Op regelmatige basis laat ik mijn Bars ‘doen’, gewoon als onderhoudt……een soort APK.

Na een coachingssessie is het ook fijn om je Bars te laten doen. Er gebeurt veel tijdens een gesprek. Om inzichten te laten beklijven en de rest van de meuk die niet van jou is op te ruimen, is Bars top!

In december heb ik de Access Foundation Class gedaan bij Merlijn Wolsink in Den Haag. Een super mooi kerstcadeau voor mezelf. Ik heb ontzetten veel geleerd, waaronder een aantal gave en zeer functionele lichaamsprocessen die ingezet kunnen worden bij fysieke en mentale blokkades.

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of mail om een afspraak te maken om je Bars te laten doen!