overgang

Elke vrouw krijgt er vroeg of laat mee te maken….de overgang. Letterlijk een overgangsperiode waarin veel vrouwen de balans opmaken en zichzelf verschillende dingen afvragen: ben ik nog gelukkig in mijn relatie? Vind ik het werk nog leuk wat ik doe? Hoe voel ik me nu de kinderen het huis uit zijn?
Een kruispunt in je leven.

In 2015 is ProudWoman gestart met het aanbieden van work-life pakketten voor vrouwen in de overgang. Het pakket is erop gericht om je in deze fase van je leven zowel fysiek als mentaal krachtiger te maken. Met behulp van een overgangsconsulent krijg je inzicht in je eigen overgangsprofiel, de personal trainer en de coach helpen je mentaal en fysiek op weg.

Via de samenwerking met ProudWoman komen er veel vrouwen in mijn praktijk die in deze overgangsfase zitten. Vanuit het pakket verzorg ik de personal training én coaching voor vrouwen in mijn regio. Met een buitentraining werken we aan de fysieke kracht. In de coachingsgesprekken is er aandacht voor jouw individuele vraagstuk. De combinatie van coaching en beweging zet jou in je kracht!

Bel of mail me voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt ook een berichtje sturen via het contactformulier.