kosten

Een Bars behandeling duurt 1,5 uur en kost € 90,- inclusief btw voor particulieren.

Per coachingsgesprek van een uur reken ik € 80,- inclusief btw voor particulieren. Zakelijk is het tarief € 120,00 exclusief btw.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis, geheel vrijblijvend en duurt ongeveer een half uur (kan ook telefonisch). In dat gesprek kijken we of er een klik is en bepaal jij of je met mij een coachingstraject wilt starten. De coachingsgesprekken vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Berkel en Rodenrijs. Het is ook mogelijk om op locatie af te spreken. Afhankelijk van de afstand, reken ik hiervoor reiskosten en reistijd.

Ben je ZZP-er of heb je een eigen bedrijf, dan kun je coachingskosten opvoeren als bedrijfskosten. Ben je in loondienst, overleg dan met je werkgever en kijk of hij de kosten (deels) wil vergoeden.

Voor de teamsessies gelden andere tarieven. Wil je hierover meer informatie, neem dan contact op via het contactformulier of bel me op 06-10802702.

Ik hanteer de richtlijnen/beroepscode van de Academie voor Counselling en Coaching. De richtlijnen (ethische code) zijn na te lezen op www.counselling.nl.